Поспішай дивитись на зірки літнім небом годинами,
поспішай бути людиною,
поплавать на пузі з смішними дельфінами,
ти поспішай,
спробувати в Мексиці текілу з пінгвінами.
У низ стрибнути з парашутом,
мчати хто перший із вітром долинами,
тримати живого в долонях метелика,
обмінятись п'яними пінгвінами з вождем дикого племені.
Стояти біля краю старого вулкану,
та під величним гірським водоспадом,
грітись у двох від вогню,
під магічним нічним зорепадом.
Морем відправити лист поспішай,ніжними хвилями,
побачити друга шкільного,
ти не чекай,візьми ручку,бутилку і напиши йому.
На екваторі зими,відчути запах теплої весни,
на повітряній кулі чистим небом кружляти,
а щоб було веселіше,
у вождя своїх пінгвінів забрати.