Я так скучаю за тобою,
Я так шкодую що пропав,
Що причинив тобі я болю,
Що дуже довго так кохав.
І все вернути я не можу,
Цей сором здавлює в комок,
Підвів я і довіру божу,
Що серце закував в замок.
І все що не вернути
Я пам'ятаю на зубок.
І часом хочу я заснути,
Але скрутився у клубок
Від звуків згубленого раю
І відголосків давнини,
Всі труднощі я пам'ятаю,
Які ми разом всі пройшли.
Я хочу все оце вернути,
Але уви це не можливо,
І від бажання як отрути
За кожен раз мені тужливо.