Ти поруч взимку будь зі мною,
в обійми захопи в полон,
зігрій мене ти в холод милий,
веселий мій ти Аполон.
Ти навесні даруй букети,
не тільки з квітів, а ще й з слів,
почути разом з тобою хочу,
я чарівний пташиний спів.
А влітку подаруй ти море,
ніжненьке сонце та пісок,
а ще одного разу вранці,
вплети в волосся колосок.
Ти в осінь приведи мене за руку,
під теплим проведи дощем,
а я зховаюсь як маленька,
в клітинку під твоїм плащем