Бог раз людині дав земне життя
І огорнув її теплом, любов’ю,
Його прожити треба до пуття,
Хоч іноді не обійтись без бою.
4.04.2017.
Жити родиною великою, міцною,
І буть завжди своїм серед своїх,
Стрічати ворога стіною кам’яною –
Це догма для народу і сім’ї.
3.06.2018.
***
Не знає світ величнішого слова,
Ніж МАТИ, що дарує нам життя,
Саме вона і є добра основа.
Цю істину на все життя затям.
17.11.2018.
***
Чим більше живу на світі,
Більш маю переконань:
Які ж дорогі нам діти,
Й не їхня у цім вина.
У нім прагматизм, реальність,
Без вигадок і прикрас,
Багно де і геніальність,
Й своє мають місце й час.
9.09.2018.
Ганна Верес (Демиденко).