Ти, рашист, напав на Київ
там тебе у прірву скинуть
ти не знав, що Київ-Мати?
Матір треба шанувати!
Ти, рашист, напав на Харків
будеш довго кров'ю харкати
сдохнеш, підлий, як скотина
Бо це Харків, Україна!
Ти, рашист, палив Чернігів
і похований під снігом
Ти чіпав наш древній Ніжин
на шматки тебе там ріжуть
Ти прийшов з війною в Суми
і похований без суму
Куп'янськ, Щастя, Волноваха
думав їм принести страху?
Ні, не станем на коліна
бо Донбас - це Україна
Маріуполь і Одесса
не зігнулися під пресом,
Ми від Дону до Карпат
почали всі воювать
Ми незламні, нездоланні
Вас побємо безталанних
й відбудуємо руїни
Бо Єдина Україна!
О. Панченко
лютий-смертень(березень) 2022