Ми безмовно хотіли свободи,
кричучи до крові тим "глухим".
Ми так довго боролись за слово,
що тепер є закінченням гри.
А для чого так сильно молились,
щоб закінчити шлях, знаючи,
що ніяка молитва та слово
не в змозі здійняти наш прапор, в синю блакить.
Ми є сильні, ми є свободі.
Ми культура, історія тих,
що так сильно боролись за слово
українське, не москалів