Осінній вік – це особливий час
І у природі, і в житті людському,
Коли нове життя не розпочать
І манить щастя знайдена підкова,
Коли рясніє сніг у бороді
І за столом теж немала родина,
Безкрилим птахом ти став у житті,
Аж поки інша душу розбудила.
І попросились із душі слова,
Що піснею народжені кохання,
Йде обертом вже… сива голова,
І нічка слухає поранене зітхання.
Слова ті струменіють із душі,
Освячені незримою любов’ю,
І ти вже віриш в силу ворожінь,
Хоча вручаєш долю тільки Богу.
В словах у тих і холод, і тепло,
І тінь щойно народженого щастя,
Й хоч скільки б тобі років не було,
Готовий пригубить своє причастя.
29.06.2022.
Ганна Верес Демиденко.