Серце моє вогнем палає
Серце моє любов’ю розквітає
Квіти любові тобі принесу
Буде нам тоді не до сну
Зазирну в твої люблячі очі
Згадуватиму їх все життя щоночі
Ніколи не вмре моє кохання
Ніколи не згасне сильне бажання
Бажання жити тобою
Бажання жити лиш любов’ю