Дівчина - купа спонтанних дій,
Вона ніби дихає постійними змінами.
Можливо, колись їй полюбиться тиша й постійний дім, але зараз вона просто гроза морів.
Сьогодні у Києві завтра у Рівне,
Потім ще кілька сотень холодних міст.
Вона обожнює Астри і затишок, пероги.
Дивуюсь інколи, як вона все встигає.
Захоплююсь нею і дійсно Горжусь.
Вона не те, що обожнює квіти,
Вона ними живе.
І цим життям наповнює інших зповна.
Передає свою магію, радує молодят.
Сама ж мріє про того хто дасть свободу
І подарує можливість не тікати від себе.
Та й від інших також.