коли за словами
ховаю слова
коли за словами
ховаю мовчання
хотів би розказати тобі
геть усе
чого до сих пір
не зміг розказати
скільки у наших серцях
ще буде цих ран
та тремтливих слів чи то сліз?
скільки у наших серцях
ще буде багато
розлук
вокзалів
тривожних валіз?
знаю одне
не перестану любити тебе
не перестану вірити в нас
весна неодмінно прийде і
любов буде повсякчас
тож давай триматись
міцно за руки разом
вдихаючи радість
і віру кожного дня
наша любов як квіти весни
буде цвісти повсякчас
у наших словах
у наших серцях