(Аудіоспектакль «Расмус-волоцюга»)
Знаєм ми пісень багато,
Навіть не переспівати,
Гарних і не дуже, і «на кожен день»,
Тих, що чули і не чули,
Та які б вони не були,
Любимо складати ми своїх пісень.
Про усе-усе на світі,
Про поля, росою вмиті,
Про хмарки в небес блакиті,
Про гарненьких панночок, -
Отаку ми пишемо пісеньку,
Пісеньку про все і ні про що.
Про курчат і про ягнят,
І про веселих жабенят,
І про м’якеньких кошенят, -
І так за словом слово,
Про телят і про лошат,
І тру-ля-ля, і тра-ля-ля,
Ти – слівце, і я – слівце,
І пісенька готова!
Про волошки в стиглім житі,
Про пригоди розмаїті,
І про яблука налиті,
Про весняний спів пташок, -
Отаку ми пишемо пісеньку,
Пісеньку про все і ні про що.
2021
Пісня
https://www.facebook.com/imsansanychtoo/videos/1290923068488757/