З ранніх літ нас учили батьки
Не встеляти свій шлях килимами
І історії нашої славні рядки
Пронести по житті прапорами.
Веде нас до мети святої
Дорога вільності й свобод,
Легенди створюють герої,
Герої створюють народ.
ПРИСПІВ:
Тут ми обрали свій шлях на землі,
Дай, Боже, сили шлях той здолати,
Тут оживає пам'ять століть,
Тут справжні друзі і вчителі,
Тут юність вчиться перемагати,
Перемагати!
Щоб вогонь той ніколи не згас,
Шанувався донька́ми й синами
Поколінь, тих усіх, які бу́ли до нас,
Поколінь, які прийдуть за нами,
Веде нас до мети святої
Дорога вільності й свобод,
Легенди створюють герої,
Герої створюють народ.
2021
Пісня "Перемагати!"
https://www.youtube.com/watch?v=G1ULJbj2YMY