Чоловік до жінки каже: «Моя люба кішечко,
Нам екзотики в коханні не хватає трішечки.
Все таке набридле, наче та стара пластинка.
А хотілось би побачить оновлену жінку.
У якійсь новій одежі, гарну й незрівнянну.
І щоб музика звучала нам під час кохання.
Ти ж іще у мене навіть досить симпатична,
Одягни, сьогодні на ніч щось таке… незвичне».
Потрясла дружину сильно чоловіча мова.
Вона й стала готувати для себе обнови.
Розробила план детальний і старалась дуже,
Щоб увечері у спальні здивувати мужа.
Нові колготки дістала, зробила примірку,
На колготах там, де треба, вирізала дірку.
А ввечері, поки в ванній полоскався любий,
Узяла й нафарбувала агресивно губи.
Протягла в колготи нитку, петель наробила,
З холодильника магніти на стегно вчепила.
Нарядилась у колготи з вирізом летальним,
Пропливла, як каравела з кухні до вітальні.
По дорозі зняла тапки та до дзеркала пішла,
Одягла песцеву шапку, в руки бубон узяла,
Прикурила сигарету, встромила до рота.
В чоловікові обулась рибальські чобОти….
Як шамАн, забила в бубон, закричавши дзвінко:
«Подивись іди, мій любий, оновлену жінку!»
Володимир Сахнюк
08. 07. 2023 р.