Переступив через образи,
Через докóри, через сльози.
Здавалось, знову красень,
Минулому втім не відрізав коси.
Не видалив найкращих друзів,
І не змінив робоче місце,
І не сказав матусі: "scusi,
Я їду скоро в нове місто".
Залишив фото в соц.мережах,
Вона ще в телефоні "Люба".
Нащо собі ти й далі брешеш?
Невже то помилка не груба?
Невже так легко все забути,
Запхати у старий чулан?
Навколо тебе були Брути,
Ти ж просто юний Юлій Гай.