верби сліз
малюють тіні
на твоєму обличчі
впадають в озеро вуст
промовляють ласку
казку
про створінь
що ніколи не виживуть
у цьому світі
тримаючись рука об руку
говорячи молитвами
непромовленими
нейронними зв'язками
наднових планет
зіниці апо
каліптичної
від кожного погляду
нав
проти
неіснуючого
минулого
у ще більш
неможливому май
бутньому
бутон тромбу розкривається
і ось-ось обірветься
на відстані
твого серця
не
поверненням
вилитої крови
донором
обопільної
самотності
а ти
все перечитуєш
казку
про створінь
що ніколи
не ви/
живуть.