залиш то обертатися
з кайданів слів
виборюєш лиш ті
що тішили б дивами
як вилов згоди
без перешкод
ворота - то крила тих лелек твоїх ментального видіння
бо мариш в болотах ілюзій затхлих
і носиш стіни на собі, що тхнуть дуальним
навиворіт буттям
як втеча
порожнеча тебе спливає