крутінь очікувань
надусвідомлення геть нанівець
чула
злиття є життя то ж природно пиши
почуттів гаманець
струс
так повноросло кортить
надихай вдай в цю мить самоти тягар таємниць
дужче
незвиклого
рідкість
обрій за крайкою
лиш почала
ненавмисне невпору гаврана крик
ти
або з ким я там по-справжньому щаслива