Війна – це страшно. Для усіх людей –
без винятку. Ніхто не буде спорить.
Ніякі цілі війн чи їх ідей
цей страх в душах людей не переборють.
Здавалося б, не витримав ніхто
ні біль, ні смерть, ні жах, ні руйнування,
та люди об’єдналися гуртом
і мужньо зносять будь які страждання.
Бо у Людини віра є в душі,
яка їй допоможе все осилить,
і друзі поруч, і товариші,
і ті, до кого вона голову прихилить.
Коли є віра, не страшна війна, –
душа врятується, якщо загине тіло.
Проте це інша вже історія – сумна,
коли людина смерть приймає сміло.