З нагоди 362-річниці міста Івано-Франківська
У моєму місті є місце сили,
Щоб ніхто ні що не просили.
У ньому є також місце азарту,
Щоб вистачило на віки фарту.
В моєму місті є місце тиші,
Де ростуть карпатські спориші.
У моєму місті є місце затишку,
Щоб залишити на лиці усмішку.
Є тут і місце гарем-розкоші -
Цікаві там живуть святоші.
У моєму місті є й все для кохання -
Надій і віри безмежного сподівання.
У моєму місті є місце вологи,
Щоб відчути душею розлого
Частинку маминої турботи,
В якому звучать чудові ноти.