Від слави до знеслав'я - тільки крок,
Тонка межа, як нитка... божевілля!
Сьогодні пальмами стрічає ще народ,
А завтра Він в руках його невільник.
Сьогодні слава і підтримка є,
А завтра розіпнуть Його, знеслав'ять,
Розтопчуть ім'я, спалять всі мости
І "найвірніші" тишком-нишком зрадять...
"Ти знав Його?" "Ні, вперше бачу!",
"Ти чув про Нього?" "Ні, не чув",
Ісус за зраду їх пробачить...
... щоб кожен біль Його відчув...
07.05.2024
Автор: Світлана Крижановська