автор: natali07
ID: 400559
* * *
Ти - складна синтаксична конструкція
Надскладна, нереальна формула.
Інтеграл невідомий закручений.
І веселий і страшно замученй.
Ні, цікавість моя не вдоволена!
Ти - складна синтаксична конструкція,
І складний дієслівний присудок.
Точно геній – звичайний висновок.
В моїх мізках від тебе обструкція.
Який ступінь твоєї валентності?
Чим пов’язані всі молекули?
Від яких шаленію я деколи,
Заблукавши в твоїй безмежності.
Валерій Голуб. Літературна пародія.
Подарую тобі транзистор.
Варикапи, з бантом – у теці.
Пачку тригерів золотистих
Ковалентній моїй поетці.
В базі чисел корелятивних
Ти шукаєш риму на «кекси».
І слова твої надто дивні:
«Я розетка, а ти – мій штепсель».
Що це значить? Не кажуть формули
Ні Лапласа, ні «стала Планка».
Від твоїх недвозначних поглядів
В мене скоро поїде планка.