Чого ви причепилися до Гриця?
Украв труси в крамниці. Чи ти ба,
Яка подія?! Вдарите по пиці?
У нього вже розсічена губа.
Чому труси жіночі? Достеменно
Для мене це питання нелегке.
Можливо, знає це його Олена,
Матуся, бо ж воно дурне таке.
Він - збоченець? Та ні, не може бути.
В його роду таких ще не було.
Я не брешу. Їй-богу, знають люди.
Якби це так, гуло б усе село.
Чому украв сім пар трусів? Не знаю.
Довідалася із сільських новин.
Якби ви зріли ту дівчину, Раю,
Украли би, напевне, лімузин.
Чого, ото, до хлопця придиратись?
Сім пар трусів жіночих - то пусте.
Не тільки я, вам скаже кожна мати,
Що діти - то майбутнє золоте.
Дякую за коментар. На жаль, бабця на це питання відповісти не може, бо впевнена, що чоловіки в усьому світі втрачають розум від гарненьких дівчат і тоді, бідолашні, крадуть не тільки труси і не тільки в крамниці. Але то є філософське питання, а бабця в цьому ніц не трафить.
7 трусів - не держмайно,
А в новинах всеодно.
У селі ж бо добре знають:
Не зупиниш - покарають
І громаду і батьків.
Говоритимуть о тім
Ще багато дуже літ
Бо до Раю важкий вхід.