Ревуть сирени і летить
Вогонь пекельний із небес.
Палає Схід, кругом - горить,
І в Запоріжжі - Дніпрогес...
Пів України у вогні,
І чаша горя повна вщерть...
Чекали радість навесні,
А лютий сіє біль і смерть...
Сьогодні сорок сороків,
Пташки летять до гнізд своїх.
... Скарай, мій Боже, м@ск@лів,
З лиця землі зітри їх - всіх!
Негідне плем'я !.. сатана
Ще править бал кривавий свій.
Таки ж - закінчиться війна!..
Борись! Живи ! Народе мій!
22.03.2024