В Росії велика смута.
Оголосили сорокаденний траур.
Помер цар.
А в Україні свято.
Всі святкують перемогу.
Душу Путіна Бог відправив в Ад.
Через сорок днів всі чорти збіглись до Бога:
-Порятуй нас, збережи.
Він всю смолу випив, всіх грішників у військо набрав, грозиться кнопку нажати та Ад підірвати.
Думав Бог, думав, а що робити відправив Путіна в Рай.
Через три дні всі ангели позлітались:
Боже змилуйся, він тут нову валюту ввів, нас в чортів переодів.
Думав Бог, думав та й на землю Путіна президентом повернув:
-Ніхто так як він Росію не розвалить та не загадить, а нам спокійніше буде.
Ось так бог царя воскресив, чортом людству пригрозив.
Не грішіть!
А ми і раді. Іноземний тютюн завезли. (хокку)
Сидимо на пороховій бочці.
Набили тютюн в люльку.
Кресало. Полям'я. Вибух.
А могли б...
Врятувати онко дітей, нагодувати голодних,
Приютити знедолених, ощасливити обездолених -
На це коштів немає,
А от на ракети та інші види зброї вистачає,
То чому вас дивує, що постійно йдуть війни.
Що виробляєте, те й пожинаєте.
І їм це теж повернеться, вони наступні.