Ти людина-пригода,
та надовго тебе не стає…
Увертюра і кода –
неодмінне обличчя твоє.
Лише ступиш на сцену,
тільки соло своє заведеш –
і лице Авіценни
обертається махом на треш!.*
17.06.2024
* Цей термін (від іт. treссіа - зв’язка, шнурок) має кілька значень: 1. Старовинний танець, французький різновид треби. 2. Напрям у сучасному кінематографі, який характеризується низькобюджетністю, вторинністю, штампованістю, неоригінальністю сюжетних ліній. 3. Один з напрямків хард-року, що виник у 80-ті роки 20-го століття у США та Європі; характеризується потужним експресивним звучанням, незвичайною обробкою гітарних звуків, використанням швидких темпів.