видніє хмара з-поміж софту
алгоритмічноламкої палітри
буденної програми lite-фактур
та плата алгоритму синусоїдно звисає
у пк свідомо-шару та й на root
десь officeна манера й тип роботи
до снаги deмайкросить botами та dat
заспамлений той комп страждає paradoksom
у швидкогаснучих паперів та важких програм
загружене вікно десь virtyal'ноluсto вабить
юзерів фартовії принади та взираючи
на demo-версії програм
видніє хмара височенна з-поміж softу Microsofta
де парадоксом править вірус «Adigan»
лавиноненавистная фактурна смарта-плата
зійшла з дистанцій bot та root
ледь вийшовши на finishну пряму та starty
зібрала швидкогаснучу лавину в good is look
10.02.2019