Це відразу не збагнеш
авжеж, авжеж,
хто цей світ у вас краде
адже, адже...
Ти малюєш уві сні
сади, сади...
Але всі ми на війні,
всі ми, всі ми.
Завітаємо у храм,
як там? Як там?
На молитву ворогам,
це спазм, це спазм!
Для просвітлення себе,
тебе, мене,
усвідомлення змете -
реве, реве
серце криком в небеса,
кричи, кричи!
Зупинити напад зла -
спинить, спинить!
Україна це життя
твОє, мОє,
Богом віддана земля
з болем, з боєм...
Це відразу не збагнеш,
авжеж, авжеж,
що Христос за нас воскрес!
Адже, адже...
Ти малюєш уві сні
сади, сади,
але всі ми на війні -
всі ми, всі ми...