Ти воїн світла і добра солдат,
Душі моєї ти комбат...
В дитинстві разом ми росли
І завжди поруч ми були...
Нас розділили кляті ці кордони,
Та, незважаючи на всі ці перепони,
Серцями ми об'єднані з тобою...
Ти батька замінив мені собою...
За твою щирість вдячний все життя.
І, навіть, як настане забуття,
Завжди я буду пам'ятати,
Те що казала наша мати...
Своїм щитом мене ти захищаєш,
Хоч і здоров'я ти уже не маєш...
Бо, дійсно, ти добра солдат,
Мій сильний, справедливий старший брат!
Ребрик С. В.