Чорне і біле,
Смерть і життя,
Обламані крила -
Сутність буття.
Кожна хвилина -
Віра в майбутнє,
Невинна билина -
Життя відсутнє.
Серце спинилось,
Жити не хоче,
В небі відбилось,
Й молитву белькоче.
Остання хвилина,
Шрами на спині -
Обламані крила -
Плата людині.