Сховаю очі, сховаю серце, сховаю душу, сховаю любов
Сховаю очі, сховаю серце, сховаю душу, сховаю любов,
Запам'ятаю тебе такою, запам’ятаю хорошою.
Розірву вени, простромлю ніж у серце, потече кров,
Живу я спогадами і миттю кожною.
Двісті ударів пульсу, серця, руки тремтять, пальці затерпли,
Стікає по чолу каплями холодний мій піт.
Я жити без тебе не хочу, я хочу без тебе померти,
Без тебе я пусткою відчуваю цей великий світ.
Ранком прокидаюся, вдень іду на роботу, ввечірі спати лягаю.
Думаю, зважую, чому і хто влаштовує це життя.
Я запитую себе тисячі разів, але відповіді не знаю,
Хто нам обирає ту єдину до якої найщиріші почуття.
Квіти цвітуть, день, ніч, проходять, пори року міняються,
Я піднімаю очі до гори, на небо дивлюся.
Можливо там вони високо деколи і помиляються.
Сьогодні я плачу, сльози, а завтра радісно засміюся.
2010