Взяв в обійми, думку - голос
Проривається крізь смуток
Наче пісню чуєш... хутко
Мов записуєш за мною
В голос скажеш? Діло скоїш?
Чи танцюєш ти з журбою?
А розкажеш, в голос тихо,
як братаєшся ти з лихом?
Чом з веселощів чужіїх
Плачеш, наче та дитина...
Заспівай у голос світу
Розірви ланцюг події
Все проходить, час все змиє
Чи почуєш голос миті?
Миті, що зірве до дії
І закрутить душу в танцях,
Що підніме сонце вранці
Двері пам'яті розкриє
Смертю скінчиться не зараз
Запиши свій ніжний голос
На пластинку наче повість
Про свої душевні мари...