Завжди наступає поворотний день,
Коли рожеві окуляри злітають,
Коли підлабузництва, брехня і лінь,
Жорстоко і підло тебе підставляють.
Коли дні твої стають як полин,
Всі друзі так дивно зникають
І ти зостаєшся зовсім один,
Десь там, де тебе вже не знають...
Приходять хитрі думки : "Здатись чи ні,
Чи загубитись між власних руїн?...",
Але найсвітліший вогонь у пітьмі,
Зумій нарешті повстати з колін.
Вгризися в життя та відчуй його смак
І приготуйся до змін
Страху більше нема, тепер тільки так
Ти відродився новим.