Я ще з свого дитинства пам’ятаю,
Коли вмикав старенький свій телик,
А там Магнум, приватний детектив P.I.,
Вусатий актор такий - Том Селек.
Постріли, переслідування, адреналін,
Іще одна ним розкрита справа,
Умів робити це вправно дуже він,
Горда за нього американська держава.
Син шотландки і словацького русина,
Мабуть тому у нього вуса козацькі,
Україно, треба знати кожного свого сина,
Все це голоси нашої єдиної нації.
В серіалі «Друзі» добре так зіграв,
Бойфренд Моніки, єврейку ту пам’ятаєте,
За сценарієм він її кільканадцять серій кохав,
Я б сказав: граєте те що маєте.
Ще багато у нього є знакового кіно,
Там де старенький батько забував і Мр. Бейсбол,
Життя треба пити сповна, як солодке вино,
І коли перед тобою ворота, треба забивати гол.
Я ще з свого дитинства пам’ятаю,
Коли вмикав старенький свій телик,
А там Магнум, приватний детектив P.I.,
Вусатий актор такий - Том Селек.
31.01.2011