Насмішкувато-м*який погляд
Він в*ївся в серце глибоко
І не одне вже щире серце
Розбилось мов дешевеє вікно
Повір, тобі це не менеться
Не все так просто у житті
Хоча, цього тобі я геть не хочу
Бо сам відчув це на собі
Малюєш собі образ
Дитячої простоти
Та простотою від тебе і не пахне
Ти можеш вбити навіть уві сні
Усіх хто серце тобі відкриває
Проймає жаль за помилки свої
Як п*явка впиваєшся у жертву
І тягнеш... а що тобі
Твоє життя цікаве й безтурботне
Й не бачиш хто зара в журбі
Так хочеться щоб ці прекрасні очі
Дивились щиро
Й не менш прекрасні губи
Казали правду
Тоді б було за що цінить її
Але вирішувать тобі...!