Дощами осінь плаче,
вона мені шепоче,
що ти не вартий сліз,
лиш смуток ти приніс.
Прийде зима снігами
душі сховає рани,
та їх не заморозить,
жар серця лід розтопить.
Любов - це щастя й горе.
це сліз безкрайнє море,
це зміст всього життя,
без неї лиш пітьма.
Любов дарує крила,
вона найбільше диво,
найбільш пекучий біль,
коктейль із почуттів.
Весна поверне віру
в кохання незрадливе,
у щирі почуття,
прийдуть вони в життя.
Палке, гаряче літо
розпалить знову пристрасть,
поєднана з коханням
буде вона остання.
07.05.2011