Ти потрапив в радіус дії мого магнітного поля,
В твоїх жилах вирує струм..,
Вже ніщо не важливо для тебе ,-лиш бути зі мною
З цеї миті я - володарка твоїх дум!
Магнетизмом погляду приковуєш мене ти мимоволі
моєї.. Ножем серце рве біль солодкий,і сум,
Шепчу вмру!, ..але дихаю і живу..вже тобою!
Необачна надія і віра в твій змінний струм?..?
Хай!,-думала,і ловила ,що давала в хвилину ту Доля.
...........Минув час. І залишилась синь
і зимна й палюча очей твоїх в серці моєму,...і знову
Я іноді кличу до тебе: \"Хоч в пам\'яті ..зринь!!\"