Всі суб'єктивні, а я об'єктивний,
Об'єкт дослідження завжди новий Я,
Сьогодні особливий і завтра знову дивний,
І голосно Я промовляю лиш своє ім'я.
Мої слова Ви чуєте, бо вмієте,
Для Вас говорять речення і оживають,
Збираєте зерно, те що самі не сієте,
В уяві Ваші прагнення кудись зникають.
Я тут, Я є, Ви чуєте мій тихий голос,
І Ваші погляди уже не дивляться сюди,
На глиняних ногах свободи колос,
Ти на дорозі - значить уперед іди.
Коли сьогодні вже приходить завтра,
Мені здалося що я все вже знаю,
Те що для інших і для мене правда,
А Я не вірю, ні Я вірю, але не шукаю.
Ось знову сходить сонце, майже поряд,
У вітер відпускаю я свої думки,
Водою на землі стою, і суходолом моря,
Всі не такі, це я лише такий...
14:00 4.08.2011