Чи є запит на дружбу,
Коли риба гниє з голови,
Вирішувати проблеми я не мушу,
Скільки раз я вам це говорив.
Також жив тільки сьогоднішнім днем,
Як і всі про завтра лише мріяв,
Не бачив і не хотів бачити більше проблем,
Останньою не помирала чомусь надія.
Але саме дивне, сталось у відчуттях,
Знаєш що щось не так, проте нічого не робиш,
Філософські роздуми про буття,
Для чого народжений і в цьому світі ходиш.
Комусь більше хочеться зі свого Я,
Ставати для інших яскравим світлом,
Щоб всі могли знати його ім’я,
Нерідні ставали б духовні діти.
Звідки ж приходить це розуміння,
Що кожному треба самому іти,
Змінюються на землі різні покоління,
Перетинають у клубок заплутані світи.
І крок, на дорозі останній крок,
Не має так бути що усім місця не вистачає,
Питання і відповіді досі мовчав чомусь Бог,
Він сам з собою не розмовляє.
20.11.11