вона ні крихти не змінилась,
хоч серце обливається слізьми.
вранці прокинулась, їй не цього хотілось,
і не залишилось нічого у душі... окрім зими.
вона залишилась, та чари вже не діють,
давно не видно посмішки у неї на обличчі.
ховає сльози, але очі біль ховать не вміють,
вона чекає доки він до себе знов її покличе.