Я не знаю, що сталось з тобою,
Зовсім інша ти стала уже,
Памятую як ішов за тобою,
Говорив, що кохаю тебе,
Ти дивилась на мене сміялась,
Говорила, що я не твій тип,
Я без теби, і сильно страждаю,
Зрозумій, що кохаю тебе,
Ну чому ми не будем з тобобю,
Зрозуміти не сможу ніколи,
Я знаю лиш тільки одне,
Що кохаю сильно тебе,
Я не знаю що сталось з тобою,
Зовсім інша ти стала уже,
Памятаю як ішов за тобою,
Говорив що кохаю тебе.