Тебе кохаю більше за усе
Десь високо над небом розправляю крила
Я підкорився силі котра нас вперед несе
Над головами розправляючи вітрила.
Ти найдорожчий скарб у цілім світі
Без тебе наче взагалі і не існую
Ти варта неймовірних та тендітних квітів
Котрі у вечір цей, кохана, я тобі дарую.
Ти варта надзвичайних слів
Ти варта усього... якби я тільки міг...
Я до зірок дістатися хотів
Й покласти всі скарби до твоїх ніг.