І тут…Упавши на коліна я благаю…
Розплющуй очі! Залишись зі мною.
З твоїм останнім подихом я землю покидаю,
І вся любов впаде останньою сльозою…
Не хочу вірити…Це жарт? Скажіть,благаю!
Чому забрав її?В мої обійми поверни!
Безжально руки об каміння розбиваю…
Прийди до мене і востаннє пригорни…
Твій сміх крізь біль і віра в Бога,
В Моїх очах неначе невразлива…
Та ось…Дійшла кінця твоя дорога,
Й з моїх очей впаде кривава злива...
Та ти лиш крилами змахнеш і посміхнешся,
Така красива…В білому вбранні…
У щоку поцілуєш і злегка торкнешся...
Залишся тут…Не відлітай…О ні!