Хочеться бути…
… сонцем. Твоїм сонцем. Теплими промінцями своєї любові лоскотати вранці твої полохливі вії, радісно мандрувати сонним обличчям, нетерпляче чекаючи, щоб упіймати, ні – перехопити - твій здивований, заспаний погляд. А тоді цілісінький день змушувати тебе мружитись від сонячного задоволення і втіхи.
… метеликом. Нечутно пурхати над твоїм обличчям, на мить опускаючись ніжними цілунками.
…снігом. Повільно кружляти у повітрі, бавлячись з тобою, щоб потім без жалю розтанути у твоїх гарячих обіймах.
…вітром. Рвучким, нестримним. Зухвало дражнитись з тобою, кидаючи в обличчя оберемок шалу, божевілля, дихати духом свободи, азарту, щоб через мить перетворитись на лагідний, покірний вітерець, ніжно перебирати твоє волосся. Хочу бути різною, щоб ти полюбив силу шторму і спокій штилю.
…дощем. Теплим, літнім. Повільно стікати по твоєму волоссі, обличчі, руках, змиваючи залишки втоми, пробиратись краплинами під одяг, торкаючись оголеної шкіри.
…морем. Безкраїм і неосяжним. Манити тебе своєю прохолодою і незбагненністю, огортати хвилями ніжності.
А ще хочеться бути для тебе полум’ям, небом, Всесвітом… Нарешті, хочеться просто бути для тебе.