Якесь дивне відчуття,
я літаю аж під небом.
В мене до тебе почуття.
Мені більшого не треба.
В твоїх очах тону безмежно,
в твоїх руках я розтаю.
І розум свій, і своє серце
тобі одному віддаю.
Лиш для тебе я існую,
тобою я одним живу.
Тобі вірна, тебе ціную,
тебе одного я люблю.
Можливо просто я звикаю
до обіймів і до слів.
За що люблю тебе не знаю.
Та і чи ти мене любив?
Чи це були пусті слова,
безжально кинуті на вітер?
Від тебе кругом голова.
Лиш ти і я в цілому світі.