Стій, стривай бодай хвилину
Не входячи в світ новий
Бо самотні ті хвилини
Без підтримки у житті
Він тримав тебе у дверях
Від дорослого життя
Чи готова ти вступити
У світ жорстокого буття
Приєднатися до меня
Стати на цей шлях у двох
І пройти в ці кляті двері
І добитися чогось
Об’єднавши наші долі
І створивши щось нове
Без пороків та неволі
Без страждання та сльозей
Для продовження святого
Щоб почути перше слово
І побачити той крок
Що об’єднує нас двох
Стати вірними батьками
Стати прикладом для всіх
І закінчити словами
“Ми змогли, а ти б зміг”.