Персіли, рексони, смартфони і нікони
А людям так само до сраки і нІколи
Бездушні біжать, спотикаються, падають
Шукають, винюхують, чухають, лапають
Вчорашні сніданки гниють під прилавками
Пропахло бензином, бомжами під лавками
Автівки, метро, люди грошей випрошують
Взуття обирають, купують і зношують
Стоять смітники, притрушені пачками
А люди хизуються новими тачками
Буває, що спиняться, стануть, та інколи.
Бо людям, на жаль, все до сраки і нІколи.