Там, на кленовій алеї,
Знову блукаю одна.
Ти десь дівчаток клеїш
П’єш, як завжди, до дна.
Душу й жагу кохання
П’єш як дешевий коктейль,
Тихе дівоче зітхання
Губиться серед тіней.
Десь у пітьмі твоєї
Стомленої душі
Гинуть дівочі мрії -
Їх пожирає хіть.
Запах осіннього листя
З димом твоїх сигарет
Трунком жагучим ллється,
Серце заповнює вщент.
Кров не біжить - нуртує,
Шалом пашать вуста,
Іншу тепер цілуєш,
В ній – лиш жага пуста.
08.10.2013
P.S. всі емоції і переживання навіяні