Ніхто не може підкорити Час,
Та нас він підкоряє дуже вправно.
Ще вчора юність барвами цвіла,
Сьогодні ти,машина вже несправна.
Не має в Часі ні зворотів,ні перил,
Жаліти і вертатись не властиво,
Йому не поламати дивних крил,
Летить без перешкод і без зупинок.
Хто з Часом позмагатися схотів,
Його чекає болісна поразка.
Ні біль,ні радість ще ніхто не зупинив
В змаганні з Часом наш вінець фіаско.
13.07.2014р.