За вікном панує осінь
Й кружляють в небі золоті листки
Святковий парк до двору просить
І манить йти в далекії краї
І ластівки летять у вирій
Піднялись в небо білі журавлі
Золотистий парк стає безкраїй
І місто вкрилось даром нашої землі
Прощальні промені ласкають землю
В повітрі літо бабине летить
А дерева зелень втрачають недареммно
На них вже золото горить
О буть благословенна панно осінь
Ти щедрістю вражаєш нас
Така близька й далека неба просінь
Та й ти минеш як прийде час