Свобода незнищенна тероризмом
Вона є в серці і душі
Для нас є прикладом журнал"Шарлі".
Талановитії митці, узяли в руки олівці,
Карикатури малювали, а їх за це безжально повбивали.
І Куаші,то лише вбивці, з замовниками на верхівці.
Тай всеодно братів уже убито
Пройдуть вони Господній суд,неначе через сито,
А вже Господь там розбере
Що було чорне,що золоте.
Доречно тут усім згадати:
Для тих хто цілився Небесну сотню убивати,
Цей ссудний день колись прийде...
Не на Землі,так вже на небі
За вчинки відповідать треба!